Köztudott , hogy az édes és a sós tökéletes kombinációt alkot. Nos ezt az elméletet még egészítsük ki annyival , hogy adunk hozzá egy szerény mennyiségű hagymát és töménytelen mennyiségű mustárt amitől kellően pikáns íze lesz az ételnek. Igazából leírni tovább tart mint előkészíteni . Az elkészítése pedig már tényleg gyerekjáték. Ugyanis sütőzacskóban készül majd el ami talán az egyik legkényelmesebb módja a főzésnek. Semmi komplikáció, pusztán csak ki kell várnunk, hogy az étel elkészítse magát.
Hozzávalók:
- fél kiló csirkemell filé
- 8 evőkanál mustár
- 4 evőkanál méz
- fél teáskanál fokhagyma krém
- 2 közepes fej vöröshagyma
- só, bors
- 2 evőkanál olaj
- 1 teáskanál paprika por
Elkészítés:
- A húst és a hagymát csíkokra vágjuk.
- Összekeverjük a többi hozzávalóval és minimum 1 órára a hűtőbe rakjuk, hogy a csirke jobban átvegye a pác ízét.
- Sütőzacskóban 1 óra alatt készre sütjük.
- Köretnek barna rízst választottam de szabadon kombinálható. Tökéletes hozzá a kuszkusz, bulgur még akár a köles is.
- Jó étvágyat és jó főzőcskézést kívánok mindenkinek !
Ha tetszett a bejegyzésem vagy éppen egy új recept ötletet mutattam neked akkor támogasd kérlek a munkámat egy like formájában vagy éppen egy megosztással .Amennyiben bármelyik receptemet elkészíted, ne felejtsd el velem megosztani akár e-mail a cake_by_fari@hotmail.com címen vagy insta, facebook üzenet formájában. Legyen szép napotok! Sziasztok.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.